Modni predpasniki

Cha_014 (2)Ženski modni predpasniki

Ženski modni predpasnik Crystal

Elegantni predpasnik Crystal je namenjen vsem, ki so tudi v kuhinji rade lepe in elegantne. Eleganco predstavlja šal ovratnik z globokim dekoltejem ter dolgim krilom z razporkom ali pa brez njega.

Ženski modni predpasnik Corinne

Predpasnik Corinne je namenjen ženskam, ki imajo rade eleganco, kot tudi tistim, ki so priisegajo na sportno udobje. Sprednji del je lahko zapet z gumbi, lahko pa je odprt do pasu. Športne različice modela predstavljajo različni potiskani motivi zgornjih delov, spodnji deli pa so kratki in so iz kompaktnih materialov npr. jeans. Elegantni predpasniki pa so  enobarvni, z dolgim krilom z razporkom ali brez.

Ženski modni predpasnik Chanelle

Predpasnik Chanelle je namenjen vsem, ki so tudi v kuhinji rade lepe, posebno kadar presenetijo nepričakovani gostje.

Zgornji del predpasnika predstavlja sprednji del bluze s srajčnim ovratnikom in globokim dekoltejem. V pasu se zaveže s trakom, ki prosto pade čez pas. Spodnji del pa je v bistvu ovito ravno krilo, ki se zadaj zaveže s trakovi. Predpasnik je na voljo v velikostih S in L, po naročilu pa lahko dobite tudi velikosti XL. Izbirate lahko med dolgim in kratkim predpasnikom v različnih materialih in barvnih kombinacijah.

Moški predpasniki

Moški predpasnik Greco

Moški predpasnik Greco je namenjen predstavnikom močnejsehga spola, ki uživajo v ustvarjanju svojih gurmanskih specialitet in imajo radi klasičen slog s sproščenim modnim videzom in športnim udobjem.

Moški predpasnik Gaston

Moški predpasnik Gaston dopolnjuje ženski predpasnik Crystal. Elegantni predpasnik ima samo spodnji del, na desni strani pa ima všit trak enake barve kot ženski predpasnik Crystal.

Dodaj odgovor