Slovenska čokoladnica 

Slastna ponudba v Hiši žganja in daril Dolce Amore vas razvaja z mešanico izzivalnih, nenavadnih in slastnih okusov. Prepustite se zgodbi, vredni greha. V Hiši žganja in daril vas čakajo ročno izdelane čokolade z različnimi  okusi. Poskusite joPreberite več….

Čebelarstvo CESAR

Marko Cesar je mlad in ambiciozen čebelar ter predsednik Društva izdelovalcev medenih pijač Maribor. Kot otrok je zelo rad opazoval maminega strica kako čebelari in že takrat mu je bilo to delo zanimivo. Je strastenPreberite več….

Vipavska vina

Spet okrogla obletnica, vi pa še nimate prave ideje kaj kupiti za darilo? Potem imamo pravo rešitev za vas. Vsaka steklenica je opremljena s posvetilom ali verzom ter hodomušno broško, zato res ne morete zgrešiti pri izbiri.Preberite več….

Žgane pijače Primož Mikelj

Že vrsto let z navdihom čiste narave ustvarjamo tradicionalne alkoholne pijače, ki jih odlikuje harmonija naravnih sadnih vonjev in okusov. Uporabljamo najboljšo vodo izpod Alp, ter naravne in kvalitetne surovine. Okusite tradicijo v moderni podobiPreberite več….

Vse za krst

Z veseljem vam sporočamo, da smo v trgovini Hiša žganja in daril razširili ponudbo “vse za krst”. Nudimo vam izbor krstnih sveč-svečarstvo Lesk. Poleg krstnih sveč imamo tudi prtičke za krst, til s trakci, albumi.Preberite več….

Modni predpasniki

Ženski modni predpasniki Ženski modni predpasnik Crystal Elegantni predpasnik Crystal je namenjen vsem, ki so tudi v kuhinji rade lepe in elegantne. Eleganco predstavlja šal ovratnik z globokim dekoltejem ter dolgim krilom z razporkom aliPreberite več….

Zavijanje daril

Od vsega začetka vam nudimo tudi zavijanje daril. Darila vam zavijemo glede na vaš stil ali priložnost za katero je darilo.